Stijlvol bouwen en rigoureus renoveren: van pastorij tot manoir, van villa tot kasteel…

U wil exclusief bouwen of bent reeds eigenaar van een uitzonderlijk pand. Vaak zijn daarbij verregaande renovaties nodig, wat zowel eigenaars als bouwprofessionals wel eens schrik aanjaagt. U weet dan ook als geen ander dat vakmanschap het verschil maakt.

About S legt zich nu net toe op dergelijke uitdagingen en bouwt of renoveert uitzonderlijke projecten in heel Europa. Gestoeld op kennis en ervaring, met oog voor hedendaagse technieken, met eerbied voor oude ambachten en materialen en met een diepgeworteld respect voor authenticiteit en historische context. Bovendien past About S uw waardevol gebouw op magistrale wijze aan het moderne comfort aan.

Eén man, één visie, twee bedrijven

“Soms voel ik me alsof ik uit een andere eeuw kom: de waarden waaraan ik belang hecht en de dingen die ik mooi vind, zijn van een andere tijd…en zeker waard om in stand te houden, zowel voor ons als voor het nageslacht.”

Sasha Trochimiuk, de ’S’ van About S

Oprichter Sasha Trochimiuk is bouwtechnicus van opleiding en heeft steeds een grote voorliefde voor historische sites gekoesterd. Van deze passie voor restauratie en renovatie heeft hij zijn beroep gemaakt. En met succes, dat bewijzen de vele prestigieuze realisaties voor een groot cliënteel over heel Europa.

Sasha Trochimiuk had reeds meer dan 15 jaar ervaring in de sector vooraleer hij zijn eigen bedrijf About S in 2011 oprichtte. Op vandaag telt de onderneming 70 medewerkers die continu actief zijn op internationale schaal.

Deze sterke groei werd mogelijk gemaakt door een uitzonderlijk gedreven en vakbekwame aanpak van elk project en door een nu reeds legendarisch respect voor timing en budget.